pizzabodem van lijnzaadPizzabodem van lijnzaad met gehakt

Benodigdheden:
5 eetlepels gebroken lijnzaad
300 gram biologisch rundergehakt
1 ei
1 flinke eetlepel Italiaanse kruiden
Peper en zout
bakpapier

Meng de ingrediënten met door elkaar.
Druk het mengsel plat op bakpapier op de bakplaat.
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak het beslag vervolgens 10 minuten.
Daarna kunt u de pizzabodem naar keuze beleggen.

Tip voor de vulling:
- 4 eetlepels gefruite ui
- 4 eetlepels crème fraiche
- 4 teentjes geperste knoflook
- 1 eetlepel vers gehakte tijm
- 80 gram Parmesaanse kaas
- Eventueel 150 gram gegrilde of gebraden biologische kipblokjes

Bereiding:
Meng de crème fraiche, knoflook, tijm en kaas.
Smeer dit over de pizzabodem en leg er de kipblokjes op.
Bak de pizza  5- 8 minuten op 180 graden in de voorverwarmde oven.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

          MEDEDELINGEN: 
DOOR DRUKTE BIJ POST.NL IS UW BESTELLING LANGER ONDERWEG.
---------------------------------
TIP: Luchtwegenkruiden om thee van te zetten.
---------------------------------
Rode gevoelige hoofdhuid en roos? Overtuig uzelf met Derma Balans Shampoo.        Zonder microplastics.
---------------------------------

De Lijnzaadfabriek staat met een ambachtelijke kraam op de markt. Waar & Wanneer
---------------------------------------------
Verse lijnzaadolie
Verse zwartzaadolie

© 2017 - 2021 Lijnzaadfabriek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel